Succé med Business Process Management 2015 edition

Du är välkommen till fjärde årets upplaga av "Succé med Business Process Management". Succén fortsätter! Häng med Du med!

Årets upplaga genomför vi på samma sätt som året innan med en hel dag fullspäckad med kunskap från internationella och svenska experter och kunder om Business Process Management! Nedan några av våra talare och vad de kommer att prata om i årets upplaga.

Föregående år
Förra året var vi 110 anmälda och hade en utvärdering som var riktigt bra med 4 av 5 i betyg i snitt på presentationerna och 98% tyckte vi levererade vad de hade förväntat sig. Känns som vi nu har fått till en bra balans mellan nätverkande och presentationer samt att innehållet tilltalar. K
onferensanläggning Bygget fick också bra kritik, så det kör vi vidare på.

Ferrologic
I år är det vår partner Ferrologic som kommer att finnas på plats för att ta en dialog om hur de kan hjälpa er med Oracle BPM. Ferrologic har lång erfarenhet av att jobba med Oracle BPM Suite.

Vi hoppas du har möjlighet att delta i år och är helt övertygade om att det kommer att vara en värdefull dag för dig!

Välkommen!!
Joakim Suarez - Nordic BPM Lead,
Master Principal SC,
Certifierad Affärsarkitekt
Oracle Sverige

PS. Kom i tid, vi kör igång prick klockan 09.00 DS

Håll dig uppdaterad...Anmäl dig nu!

Torsdag 26:e mars, 2015 08:30 - 16:00
Google Calendar | iCal


Bygget Fest & Konferens
Norrlandsgatan 11
Stockholm
 Affärsmodeller, Processer och Flexibilitet
Efter att ha certifierat mig som affärsarkitekt hos CordiaI Business Advisers har en helt ny dimension öppnat sig för mig och jag vill dela den med Dig. Så därför har jag bjudit in Linus som kommer att berätta hur processer hänger ihop med affärsmodeller och hur man skapar flexibilitet för att vara konkurrenskraftig.Linus Malmberg, CEO and founder @ Cordial Business Advisers


Nordea Retails BPM resa och deras hemtagna effekter
Nordea har många program och projekt i olika delar av deras organisation som använder sig av Oracle BPM. Retail var de första på Nordea att utnyttja Oracle BPM. Så, extra intressant att höra Binod berätta om deras BPM resa från start till dagens läge och deras nytta och effekter av att använda Oracle BPM och hur de ser på framtiden.

Binod Bordoloi, BPM Architect @ Nordea Danmark
 
Hur går strukturerade processer och flexibilitet hand i hand i en modern standardapplikation?
När en kund köper in på iden om att använda sig av en standardapplikation, är det ofta med förväntningen att lösningen måste vara anpassningsbar till sina egna processer, och att samtidigt - oavsett anpassning - ge kunden smärtfria uppgraderingar i framtiden. I den här sessionen ger Frederik från TIA er inblicken i hur dem - baserat på Oracle BPM - levererar en flexibel och framtidssäker lösning för den globala försäkringsmarknaden.

Frederik Rønn, Chief Technical Architect @ TIA DanmarkOracle Process Cloud - Oracle BPM i molnet
Prasen flyger över ifrån USA och berättar om vår nya spännande Cloud satsning på BPM sidan. Oracle Process Cloud ska precis lanseras och ni får se det live före alla andra. Prasen har lång erfarenhet som product manager för Oracle BPM och har dessutom skrivit böcker i ämnet.

Prasen Palvankar, Director Product Management Oracle BPM @ Oracle USA


Hur bygger man ett gediget och pålitligt business case för BPM?
Vår alldeles egna och alltid uppskattade Barry tar oss igenom hur man förankrar nyttan med BPM med hjälp av ett välgrundat och gediget businesss case.

Barry O'Reilly, Director BPM EMEA
If you are an employee or official of a government organization, please click here for important ethics information regarding this event.
Copyright © 2014, Oracle and/or its affiliates.
All rights reserved.
Contact | Legal Notices and Terms of Use | Privacy